INCHIERIERI AUTO


  • Dacia logan 25 euro/zi

an 2016

cutie de viteze: manuala

motorizare:benzina

locuri: 5


  • Opel Astra 25 euro/zi                                                                                                                

an 2008

cutie de viteze: manuala

motorizare:diesel

locuri: 5


  • VW Jetta 30 euro/zi

an 2012

cutie de viteze: manuala

motorizare:benzina

locuri: 5


Termeni si conditii pentru inchirieri auto

Clientul are obligatia de a citi, apoi confirma acceptarea contractului si semnarea Contractului de inchirieri masini. Acesta trebuie sa contina toate conditiile stipulate in continutul contractului. Proprietarul detine dreptul de a refuza inchirierea autovehiculului, fara a oferi niciun motiv.

Varsta clientului:

Clientul trebuie sa aiba 21 ani impliniti si sa detina permis valabil de minim 1 an (in conformitate cu conventia de la Viena, 8 noiembrie 1968).

Plata:

Tarifele pentru inchirieri masini sunt stabilite in Euro si includ asigurari catre terti. Plata se da cash in avans, in $, EUR sau lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii.

La livrarea automobilului inchiriat, se ofera o garantie de 200-600 Euro, in functie de clasa masinii respective. Garantia nu se returneaza in cazul constatarii oricaror distrugeri in interiorul sau exteriorul autoturismului inchiriat – 200, 600 EUR, in caz de furt ale partilor autovehiculului inchiriat, pierderi ale documentelor masinii – 100 EUR sau ale cheilor acesteia – 150 EUR, la stricarea ambreiajului – 200, 600 EUR.

Aceasta suma urmeaza sa i se restituie clientului in momentul recuperarii vehiculului inchiriat in perfecta stare de functionare si de caroserie, precum si documentele complete, diverse accesorii cu care este echipata masina, in conformitate cu protocolul de predare-primire semnat la livrarea masinii,cu plinul facut. Daca clientul returneaza masina, inainte de expirarea contractului, suma platita pentru toata perioada de inchiriere NU se va mai returna.

Tariful de inchiriere a masinii nu acopera urmatoarele:

  • Cheltuieli aferente platii combustibilului; orice masina se livreaza cu plinul de motorina sau benzina;
  • Amenzile primite de client in caz de incalcarea regulilor de circulatie.
  • Inlocuirea vehiculului defect in cazul in care defectiunea este provocata de folosirea neadecvata a vehiculului, ori atunci cand in urma unui accident, din vina clientului, autoturismul nu se mai bucura de conditii de utilizare in siguranta.

Predare si recuperare autoturism inchiriat:

Atat livrarea, cat si restituirea autovehiculului inchiriat se realizeaza la locul, data si ora stabilite de client, aceste informatii fiind precizate in Contractul de Inchirieri Auto, fara costuri sau tarife aditionale in orasului Bucuresti.

Vehicululul inchiriat ii este predat clientului in conditii generale bune, fara defectiuni ascunse sau vizibile. Clietului ii revine obligatia de a returna masina inchiriata alaturi de actele, accesoriile si toate echipamentele la locul, data si ora mentionate.

In caz de intarzieri anuntate, de maxim o ora, nu se percep nici un fel de costuri suplimentare. La returnarea autoturismului inchiriat, dar cu o intarziere anuntata intre 1-3 ore de la ora stabilita in Contractul de Inchirieri Masini, se va percepe un tarif aditional pentru ½ de zi de inchiriere. In caz de intarzieri de mai mult de 3 ore se percepe un tarif suplimentar considerat pentru o zi de inchiriere. In momentul expirarii duratei de inchiriere, prezentul contract devine nul, daca nu s-a stabilit in alt mod.

ATENTIE

Masina inchiriata se va declara furata la Politie, daca eventuala intarziere nu se anunta din timp de catre client.

Folosirea autovehiculului inchiriat:

Clientul se angajeaza sa conduca vehiculul din parcul de inchirieri auto, respectand cu strictete dispozitiile legale cu referire la circulatia pe drumurile publice.

Atfel, masina va fi condusa doar pe drumuri europene sau nationale marcate in mod adecvat. Este strict interzisa conducerea vehiculului pe drumuri de tara neasfaltate sau nemarcate, prin paduri sau pe drumuri forestiere.

Clientul trebuie sa aiba in permanenta cheile si talonul asupra sa, atunci cand nu se afla in masina inchiriata, obiecte pe care nu le va incredinta nici unei alte persoane care nu apare mentionata in contractul de inchirieri masini.

Clientul nu trebuie sa  supraincarce autovehiculul inchiriat, nici sa il utilizeze pentru a trans- porta marfuri.

De asemenea, clientulului ii este strict interzis sa foloseasca autoturismul inchiriat in curse de masini, pentru a participa la teste, ori pentru a remorca alte autovehicule.

Clientul nu trebuie sa efectueaze niciun fel de reparatii asupra masinii inchiriate. Eventualele reparatii vor fi facute numai in garaje autorizate, doar cu acordul si conform cu instructiunile proprietarului, iar plata lucrarilor intreprinse se ramburseaza pe baza facturii pe numele proprietarului, la care se adauga si devizul de reparatii.

Clientul nu va lasa masina deschisa sub nicio forma, lasand cheile in contact.

Clientul trebuie sa utilizeze autovehiculul in concordanta cu instructiunile oferite de catre producatorul.